top of page

DUTCH MEDIA ABOUT THE IBIZA REGATTA GOLD CUP 2015


Feelgood Ibiza Regatta

Wie altijd al eens op een groot klassiek jacht heeft willen racen, kan van 2-5 juni op de hipste Europese wateren deelnemen aan een echte ‘feelgood’ Regatta. Nieuw in de Ibiza Regatta is dit jaar een Big Boats editie waarin prestigieuze jachten van baai naar baai door de exotische wateren zeilen.

Er vaart een beperkt aantal jachten mee, waarmee een relaxed sociaal programma op toplocaties op en rondom Ibiza wordt georganiseerd.

Sfeer

“Naast het fanatieke zeilen, gaat het juist ook om de kleinschalige informele sfeer, het levensgeluk van de zomer, wind en beats”, zegt organisator Nils Bollweg. “Dit enthousiasme voel je. En daar ga je helemaal onbezorgd in op, als je na de races in een goed verzorgd programma met elkaar staat na te genieten. Met cocktails, wijnen, diners en de juiste beats op de meest verrassende locaties en dat is allemaal inclusief. De strijdbijl tussen de bemanningen van de klassieke zeiljachten wordt snel weer begraven als de deelnemers in de mystieke sfeer van Ibiza terecht komen.” Als je zelf geen ‘big boat’ hebt, heeft de organisatie verschillende charterjachten beschikbaar. www.ibizaregattagoldcup.com

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page